Hoe vaak kan je een automatische krultang gebruiken?

Je wil niet dat je haar beschadigd raakt bij het gebruiken van een automatische krultang. Daarom informeren we je over het gebruik van dit product in dit handige artikel.

Dagelijks je haar krullen: doen of niet?

Wie fan is van krullen zien we tegenwoordig dagelijks de automatische krultang erbij pakken. Probeer dat echter iedere dag te doen! Het is namelijk niet goed voor je haar. Je haar heeft ook de tijd nodig om te herstellen. Bekijk het positief, als je je haar niet iedere dag kunt krullen, heb je iedere dag een ander kapsel. Afwisseling is ook belangrijk.

Houd de structuur in de gaten

Houd zelf de structuur van je haren in de gaten. Merk je dat je haren tekenen vertonen van uitdroging of dat ze dof worden? Dan kan het zijn dat je haren beschadigd zijn en dat je je krultang te vaak hebt gebruikt. Probeer dan even de automatische krultang te laten liggen.

Als je haren glanzend en gezond blijven, dan kun je de beste krultang vaker gebruiken (maar ook dan niet dagelijks). Op zoek naar een geschikte automatische krultang? Bekijk dan onze top 5 van automatische krultangen.