Welke houten speelgoed merken zijn populair?

Het wat oubollige imago van houten speelgoed is al enkele jaren verleden tijd. Inmiddels is het niet meer weg te denken in de speelhoek of in de kinderkamer. Het is onverwoestbaar, duurzaam en het stimuleert de motoriek en de creativiteit van kinderen. Wat zijn de meest populaire speelgoedmerken die zijn gespecialiseerd in houten speelgoed?

Meest populaire houten speelgoed merken

Zie hier een overzicht van de meest populaire houten speelgoed merken:

  • Kid’s concept
  • Wobbel
  • Tender Leaf Toys
  • Plan Toys
  • Grimm’s

1) Kid’s Concept

Kid’s Concept is een Zweeds merk dat precies weet hoe je mooi speelgoed moet maken. De houten collectie bestaat uit stijlvolle kleurtinten en is zeer uitgebreid. Een houten kinderkeuken, een trommel, een gereedschapskist, verrukkelijke taartjes of je kindje kan een lekkere smoothie voor je maken met de blender.

2) Wobbel

De Wobbel is al enkele jaren super populair. Dit klassieke balansbord is helemaal aangepast naar een eigentijdse vormgeving met nieuwe toevoegingen. Voornaamste doel van dit product is om de motoriek van je kind te verbeteren.

3) Tender leaf toys

Dit Amerikaanse merk maakt prachtige houten speelgoed. Zij gebruiken voornamelijk rubberboomhout voor de producten. Er wordt veel aandacht besteedt aan de functie, kleur en illustratie. Het speelgoed is geverfd met 100% veilige verf en de verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materiaal.

4) Grimm’s

Het houten speelgoed van het bekende merk Grimm’s is duurzaam en handgemaakt en kan op verschillende manieren gebruikt worden. Door de vormen en kleuren en de mogelijkheden worden kinderen enorm gestimuleerd in hun fantasie, creativiteit en motoriek.

5) Plan Toys

Het merk Plan Toys ontwerpt speelgoed in een modern jasje, zoals een stoer strak kinderbureau of een coole loopwagen. Al het speelgoed wordt gemaakt van natuurlijk gerecycled hout en afgewerkt met kleurstoffen op waterbasis.

Op zoek naar populaire houten speelgoed keukens of houten poppenhuizen? Bekijk dan onze top 5 van beste houten speelkeukens of beste houten poppenhuizen.