‘In mijn huis’-borden: de 5 beste van 2023

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Het kiezen van het juiste bord voor in je huis kan soms best lastig zijn. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig is er een handige wegwijzer om het meest geschikte ‘in dit huis’-bord te vinden.

Over onze top 5 van ‘in mijn huis’-borden

In onze top 5 van beste ‘in mijn huis’-borden hebben we een lijst samengesteld op basis van verschillende criteria. Hoe is de kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van gebruikers? Bij ons vind je een compleet overzicht van producten en details om voor jezelf een geschikte keuze te maken.

Wat is een ‘in dit huis’-bord?

Een ‘in dit huis’-bord is een bord dat je ophangt in je woning met daarop alle quotes die voor jou van belang zijn. Dit kan bijvoorbeeld de naam van je straat zijn, maar ook je adres of telefoonnummer. Het voordeel hiervan is dat bezoekers of onbekenden direct kunnen zien waar jij waarde aan hecht. Een dergelijk bord heeft altijd een erg persoonlijke waarde.

Welk bord is het meest geschikt voor in mijn woning?

Er zijn verschillende soorten ‘in dit huis’-borden verkrijgbaar. Zo is er een bord dat enkel bestaat uit een frame, maar ook varianten die zijn voorzien van een aantal quotes. Het frame-bord is het meest basic model en kan je helemaal naar wens samenstellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, waardoor het altijd past bij de stijl van jouw woning.

Het bord met quotes is juist heel persoonlijk en uniek. Je kunt er zelf voor kiezen welke quotes je hierop laat drukken, zodat het altijd aansluit op jouw persoonlijke wensen en ideeën. Dit zijn in grote lijnen de meest voorkomende soorten:

  • Een frame-bord in verschillende kleuren en materialen
  • Een bord met quotes naar wens samengesteld
  • Een basic frame-bord zonder quotes

Alle informatie over het meest geschikte bord om jouw quotes op te kunnen hangen. Er zijn verschillende soorten en maten, dus kijk goed naar wat het beste bij je woning past!

Waar kan ik een ‘in dit huis’-bord bestellen?

Je kunt verschillende soorten ‘in dit huis’-borden bestellen bij verschillende online winkels. Zo is er een webshop die gespecialiseerd is in het maken van deze borden, of je kunt kiezen voor een webshop die gespecialiseerd is in het verkopen van houten frames. Het is belangrijk dat je goed kijkt naar de specificaties van het bord dat je wilt bestellen, zodat je zeker weet dat je het juiste model bestelt.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over ‘in dit huis’-borden:

Kan ik een ‘in dit huis’-bord bestellen in elke maat?

Nee, helaas is het niet mogelijk om elke maat te bestellen. Er zijn verschillende formaten beschikbaar, maar niet iedere maat is verkrijgbaar bij alle webshops.

Wat moet ik doen als ik een defect bord ontvang?

Neem dan contact op met de webshop waar je het bord hebt gekocht. Zij zullen je verder helpen en adviseren over wat je het beste kunt doen.

Kan ik een ‘in dit huis’-bord ook zelf maken?

Ja, het is ook mogelijk om een ‘in dit huis’-bord zelf te maken. Hiervoor heb je wel enige kennis nodig van houtbewerking of borduren. Zo kun je zelf een frame maken of quotes op het bord naaien.