Koffiemolens voor percolators

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Het is natuurlijk heerlijk om je eigen gemalen koffiebonen te gebruiken voor je koffie percolator. Op deze manier maak je de meest verse koffie. Waar moet je echter op letten wanneer je aan de slag gaat met zo’n koffiemolen?

De ene koffiemolen is de andere niet. Kijk daarom goed of de koffiemolen die je in combinatie met een percolator wilt gebruiken, een instelbare maalgraad heeft. Hiermee kun je zelf aangeven hoe grof of fijn je de maling van de bonen wilt hebben.

Wellicht verstandig om een handmatige bonenmolen te overwegen in plaats van een elektrische koffiemolen. Dan kun je met een gerust hart zowel je percolator als de molen gebruiken tijdens een vakantie zonder toegang tot elektriciteit. Je moet hierbij wel zelf de maal-handeling uitvoeren, dus ben je wel iets langer bezig. Zorg er daarbij ook voor dat je een goede handmatige maler aanschaft. We zien veel goedkope troep op de markt die de bonen niet goed vermalen. Erg zonde, want hierdoor krijg je vaak erg flauwe koffie.

Ben je op zoek naar een koffie percolator? Kijk dan eens naar onze top 5 van beste koffie percolators. Wij hebben hiervoor een mooie rangschikking gemaakt.