Over ons

Onze missie

De missie van Welkeisdebeste is om aan te bevelen wat echt belangrijk is. Elk jaar testen en beoordelen we duizenden producten onafhankelijk om je te helpen precies te vinden wat je nodig hebt. Ons doel is om je tijd te besparen en de stress van het winkelen te verminderen, of je nu op zoek bent naar alledaagse uitrusting of cadeaus voor geliefden.

Op Welkeisdebeste.nl vind je alles wat je moet weten over de aanschaf van enorm veel producten. Bekijk en vergelijk de verschillende merken en doe inspiratie op met de tips & tricks die we dagelijks publiceren.

We streven ernaar de meest betrouwbare productaanbevelingsservice te zijn en we werken volledig onafhankelijk op redactioneel gebied. We plaatsen geen aanbeveling tenzij onze schrijvers en redacteuren iets als het beste hebben beschouwd door middel van grondig onderzoek en testen.

Oprichting

Welkeisdebeste werd opgericht in begin 2020. We verdienen geld via commissies via affiliate marketingprogramma’s. Dat betekent dat we mogelijk commissies ontvangen voor producten die zijn gekocht via onze links naar winkelsites. We raden echter producten aan op basis van ons onafhankelijke onderzoek, analyse, interviews en testen. Er is geen stimulans voor ons om producten te kiezen of te reageren op druk van fabrikanten – in feite is het precies het tegenovergestelde. Als een lezer zijn aankoop retourneert omdat hij ontevreden is of de aanbeveling slecht is, ontvangen we geen affiliate commissie. We vinden dat een eerlijk systeem dat ons toewijding houdt aan het dienen van onze lezers. En natuurlijk worden de beslissingen die we nemen met betrekking tot de producten die we op onze site presenteren altijd gestuurd door redactionele en producttestnormen, niet door affiliate deals of advertentierelaties.

De redactie van Welkeisdebeste.nl is niet geassocieerd met de makers/fabrikanten van de producten die we aanbevelen. We publiceren echter links naar diverse webshops die de producten leveren. Dit kan ons een commissie opleveren.

Onze reviews

Onze reviews vergen onderzoek en ervaring. Naast het vertrouwen op onze eigen expertise verzamelen we interviews en gegevens van de beste bronnen, waaronder product eigenaren, ingenieurs, wetenschappers, ontwerpers en talloze experts op verschillende gebieden. En we bestuderen klantrecensies om erachter te komen wat belangrijk is voor echte mensen die al eigenaar zijn van en de dingen gebruiken die we beoordelen. In een wereld waar overprijsde, topmodellen boordevol overbodige functies vaak worden gezien als de norm, streven we ernaar om hoogwaardige producten aan te bevelen die hun prijs waard zijn en geen extra functies pushen die je zelden zult gebruiken.

Neem contact op

Neem contact met ons op als je advies nodig hebt bij het oplossen van een specifiek winkelprobleem. Ons team – bestaande uit slimme en nieuwsgierige mensen die graag vragen van lezers onderzoeken – zal zijn best doen om te helpen.

Voor vragen, samenwerkingen of andere zaken is het mogelijk om contact op te nemen via:

info@welkeisdebeste.nl