Wat zijn de voordelen en nadelen van een mini GPS tracker voor je auto?

Laat een beoordeling achter

0 / 5. Aantal ratings: 0

Om auto- of motorfietsdiefstal te voorkomen kun je een GPS tracker aan je auto of motor bevestigen en hiermee het voertuig te lokaliseren. Een alarmfunctie is hier handig bij, omdat je daarmee direct een melding krijgt als het voertuig een bepaalde straal verlaat. Op veel modellen kan ook een extra alarmsysteem worden aangesloten. Een trilalarm geeft informatie over of iemand de auto probeert te openen.

Helaas zijn veel dieven op de hoogte van mini GPS trackers en werken zij met apparaten om deze devices te verstoren. Zo zien we dat veel dieven stoorzenders gebruiken die het signaal van een mini GPS tracker kunnen beïnvloeden. Daarnaast weten autodieven vaak precies waar trackers zich bevinden en kunnen ze ze daarom snel verwijderen.

Het maakt voor een GPS zender niet uit waar  deze in de auto of op de motor geplaatst wordt. Mini GPS zender kunnen met magneten ook onder de auto gemonteerd worden.

Ben je zelf op zoek naar een geschikte mini GPS tracker voor je auto of motor? Bekijk dan onze top 5 van beste mini GPS trackers.