De top 3 wifi versterkers voor buiten (access points)

Laat een beoordeling achter

5 / 5. Aantal ratings: 1

Lekker buiten in de tuin op je laptop werken is zeker in de zomer heerlijk. Met een wereld waarin thuiswerken ook steeds gebruikelijker is wil je dan wel goede internetverbinding hebben. Dat is in de praktijk echter vaak een groot struikelblok. In de tuin zit je ver van je router af waardoor de verbinding vaak slecht is. Met een access point (versterker van je netwerk) kan je je internetverbinding flink verbeteren.

Een normale Wifi versterker (of repeater) is zeker binnenshuis een prima oplossing. Eenmaal buiten zijn ze minder geschikt als Wifi. Het Wifi-signaal wordt met een repeater buitenshuis instabiel en gaat vervolgens haperen, wat uiteraard ongwenst is tijdens het kijken van Netflix, YouTube of andere streamingdiensten. Met een repeater (versterker) wordt de Wifi-snelheid gehalveerd. Dit komt met name, omdat buitenmuren het signaal hinderen en negatief beïnvloeden. Kies daarom voor een access point voor in je tuin. Wij hebben de top 3 van wifi versterkers (access points) voor buiten op een rijtje gezet.

Over onze top 3 van Wifi versterkers voor buiten

In onze top 3 van beste wifi versterkers voor buiten hebben we een lijst samengesteld op basis van verschillende criteria. Hoe is de kwaliteit? Wat zijn de ervaringen van gebruikers? Bij ons vind je een compleet overzicht van producten en details om voor jezelf een geschikte keuze te maken.